nesiojimas kompiuteris

turėtų bent jau Core i3 centrinį procesorių ir mažiausiai 4 GB operatyviosios RAM atminties. O jei naudosite jį verslui – tada reikėtų rinktis tokį, kuris turėtų piršto antspaudo skaitytuvą. Jei esate filmų mėgėja, reikės ir geros rezoliucijos ekrano (1080 p). 

Kompiuterių pasirinkimas tikrai didelis, Jei iš ne pačių brangiausių – gal jums tiktų Asus X551 MA, dabar yra jam nuolaida. Jei naudosite jį tik paprastiems dalykams, turėtų tikti. Iš brangesnių Asus kompiuterių gal tiktų, pvz., Asus X555 LN – bus ir spartesnis, ir geresnę grafiką turės, ir garso kokybę. Dar vienas tikriausiai neblogas „biudžetinis“ kompiuteris – DELL Inspiron 15 (3521). Kiek brangesnis – Acer Aspire E5-571G, tiks jei dirbsite juo sudėtingesnius darbus arba žiūrėsite daug filmų. Tai, žinoma, tik keli pavyzdžiai, bet manau, labai daug jų žiūrėti ir nereikia – taip tik dar labiau pasimesite 🙂 Patarčiau daug nežiūrint išsirinkti kelis variantus (pagal minėtus kriterijus) ir apsispręsti dėl vieno iš jų 🙂

Dar galite pagalvoti ir apie siūlomus tame www.technologijos.lt straipsnyje: Apple MacBook Pro, Asus Transformer Book T100TA, HP Chromebook 11 ir kt. 

Įvertinkite šį įrašą:

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Vertintojų: 0

Kol kas įvertinimų nėra.