Interviu su kulinarinio tinklapio „Tasty Art“ autore Brigita Bulsyte: „esu svajotoja“.

Nuoširdus ir kupinas optimizmo interviu su kulinarinio tinklapio „Tasty Art“ autore Brigita Bulsyte. Interviu metu skaitykite apie tai, kaip suderinti skanų maistą ir dailią figūrą bei kas slypi po „Tasty Art“ pavadinimu. Dizainerė Brigita išduos, ką daryti užklupus netikėtiems svečiams ir kokia proga iškeptų ufonautų formos meduolius.

Kaip kilo mintis sukurti tinklapį „Tasty Art“? Ką simbolizuoja šis pavadinimas?

Sugalvojau rašyti, kai netikėtai atradau aistrą maisto gaminimui, kurią nusprendžiau suderinti su kitais dviem pomėgiais: rašymu ir fotografija. Pavadinau tinklaraštį „Tasty Art“ nes tada maisto gaminimas man pasirodė savotiškai panašus į meną. Pradžioje rašiau anglų kalba, todėl ir pavadinimas liko angliškas.

Tasty Art“ – kulinarinis dienoraštis, sukurtas svajotojoms“. Kas slypi po šiuo teiginiu?

Jeigu pastebėjote, beveik visi receptai prasideda kokiais nors pamąstymais ar istorija. Nenorėjau dienoraštyje rašyti griežtai tik apie maistą, todėl juose kartais būna šiek tiek lyriškų nukrypimų. O tai ir yra būdinga svajotojams.

Ar save taip pat apibūdintumėte, kaip svajotoją?

Esu svajotoja. Bet dabar kur kas mažiau nei anksčiau.

Savo tinklapyje minite, kad priklausote Julia Child gerbėjų klubui. Gal galėtumėte plačiau papasakoti apie šį klubą?

Čia tik toks išsireiškimas, iš tiesų nėra jokio klubo. Bent jau aš apie tai nieko nežinau. Man tiesiog patiko Julia Child kaip asmenybė, kaip kulinarė, todėl taip ir išsireiškiau.

Labai moteriškas klausimas. Patiekalai, kuriuos gaminate ir fotografuojate atrodo labai skaniai ir, deja, kaloringai. Kaip išlaikote gražią figūrą?

O kas sakė, kad ją išlaikau? Juokauju, iš tiesų dabar nelabai kreipiu dėmesį į figūrą. Man gerai, taip kaip yra. Bet šiaip, manau, visko turi būti su saiku – žmonės, kurie nepersivalgo – nepriauga svorio.

Nors nebegyvenate Italijoje, kokių kultūrinių aspektų pasiilgstate?

Dažnai pasiilgstu niekur neskubančių žmonių, kavos kvapo gatvėse ir šilumos!

Kokios šalies virtuvė Jums arčiausiai širdies ir kodėl?

Turbūt ir bus italų. Nes labai paprasta, bet skanu.

Koks Jūsų mylimiausias patiekalas?

Neturiu vieno mėgstamiausio… Nes viskas ankščiau ar vėliau gali nusibosti.

Kokių turėtumėte patarimų, kaip greitai ir skaniai paruošti vakarienę šeimai ar netikėtai užklupusiems svečiams?

Visada turėti šaldytuve ar spintelėje „jeigu ką“ produktų, iš kurių išeitų kažkas greito ir skanaus. Kitaip tariant „apsidrausti negendančiu maistu“.

Kokių pomėgių, be maisto ruošimo, dar turite?

Mėgstu keliauti, skaityti, klausytis muzikos, bendrauti su žmonėm. Nieko ypatingo, kaip ir pas visus maždaug.

Kokį įžymų žmogų pakviestumėte pietų? Ir ką pagamintumėte šia proga?

David Bowie! Pirma mintis šovus į galvą 🙂 Iškepčiau ufonautų formos meduolinių sausainiukų ir pagaminčiau kakavos.

Įvertinkite šį įrašą:

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Vertintojų: 0

Kol kas įvertinimų nėra.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.