Gal kas zinote gera makaronu apkepo recepta?

Galite išbandyti itališką makaronų apkepą:

  • 115 g nevirtų capellini makaronų
  • 18-25 riekelės prancūziško batono
  • 2 valgomieji šaukštai tirpinto sviesto arba margarino 
  • 3/4 stiklinės tarkuoto sūrio
  • 2 valgomieji šaukštai pjaustytų šviežių arba 2 arbatiniai šaukšteliai džiovintų baziliko lapų
  • 1 dėžutė šaldyto Alfredo makaronų padažo
  • 3 vidutiniai slyviniai pomidorai, pjaustyti
  • 2 vidutiniai svogūnų laiškai, pjaustyti (2 valgomieji šaukštai)
  • valgomasis šaukštas tarkuoto Parmezano sūrio
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200C. Makaronus išvirkite ir nusausinkite.
  2. Batono riekeles užtepkite sviestu. Paimkite stiklinę apkepo formą ir apačią bei šonus išklokite riekelėmis sviestu į viršų, kad jos šiek tiek persidengtų. Kepkite apie 10 minučių arba kol batonas paruduos.
  3. Tuo tarpu dideliame dubenyje sumaišykite tarkuotą sūrį, šaukštą baziliko ir Alfredo padažą.
  4. Orkaitės temperatūrą sumažinkite iki 175C. Į padažo mišinį sudėkite makaronus, gerai išmaišykite. Sudėkite viską ant apkeptų batono riekelių. Užbarstykite pomidorų, svogūnų laiškų ir Parmezano sūrio.
  5. Kepkite 15-20 minučių. Prieš supjaustydami palikite 5 minutes pastovėti. Užbarstykite likusį šaukštą baziliko.

Skanaus!

http://www.bettycrocker.com/recipes/italian-pasta-pie/66ebfd0a-bb5b-4e4f-86c7-3354f8d30133

Įvertinkite šį įrašą:

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Vertintojų: 0

Kol kas įvertinimų nėra.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *