Kaip būti gražiai penktokei?

Grožis – labai subjektyvi sąvoka. Kiekvienam žmogui grožis asocijuojasi su skirtingais dalykais, bet apibendrinus, galima išskirti kelis svarbius kriterijus.

Turbūt sutiksite, kad akys ir šypsena – gražiausi moters papuošalai. Prižiūrėkite dantukus ir dažniau šypsokitės, bloga ar gera nuotaika, nesvarbu – šypsodamasi, laimit aplinkinių dėmesį ir simpatiją. Pereinant prie akių, tai labiausiai paryškina jų grožį tvarkingi ir gražūs antakiai. Prižiūrėkite laiku ir net nebūtina bus naudoti daug makiažo priemonių. 

Eisena suteikia dar didesnio savitumo ir išduoda asmenybės bruožus, todėl visada stebėkite savo eiseną, išsitiesinkite, įtraukite pilvą, nesikuprinkite, spindėkite.

Taip pat, į didžiausią panelių natūralaus grožio top 5  įeina šilkiniai plaukai ir aksominė oda. Tam nebūtina pirkt brangiausių priemonių, tiesiog naudokite kuo natūralesnes, kad palaikytumėte drėgmės balansą, maitinkite laiku tiek odą, tiek plaukus (kaukės, mikroelementai, vitaminai, kremai, natūralūs šampūnai). Nesausinkite plaukų džiovintuvu ir tiesintuvu, laiku kirpkite galiukus. 

Ir svarbiausias dalykas – nuo jaunystės išmokti stangrinti ir treniruoti savo kūną. Kol dar esat labai jauna, figūros trūkumai ir pasikeitimai, atsirandantys su amžiumi, nėra pastebimi. Bet išmokus dar jaunystėje tinkamai prižiūrėti savo figūrą, tai padės Jums susilaukti labai dėmesio ir kai Jums bus 18, ir kai bus 25, 30 ir 50. Tam galima pradėti lankyti sporto klubą ar užsiimti kažkokia patinkančia sporto šaka (labiausiai figūrą stangrina ir stiprina plaukimas ir šokiai). Sportas ne tik duoda gražias kūno linijas, bet ir geriną bendrą savijautą, kas padeda stiprinti ir stimuliuoti aukščiau paminėtus punktus.

Tobulėkite, spindėkite, ir būkite graži.

Įvertinkite šį įrašą:

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Vertintojų: 0

Kol kas įvertinimų nėra.