Interviu su santykių ir viliojimo meno ekspertu Eidminu Zaksu: „ Net jei ir sėdi neįgaliojo vežimėlyje- gali suvilioti patrauklią merginą“

Ar kiekvienas vyras gali suvilioti savo svajonių moterį? Pristatome daugeliui gerai žinomą Eidminą Zaksą, viliojimo ekspertą ir vyrų biblijos „Suviliok moterį“ knygos autorių, kuris sutiko pasidalinti savo žiniomis. Kokias klaidas dažniausiai daro vyrai bendraudami su mergina? Ar tikrai stora piniginė ir puikus įvaizdis – tai pagrindiniai dalykai traukiantys moteris? Viliojimo ekspertas išsakė savo nuomonę ne tik šiais, bet ir kitais aktualiais klausimais bei atskleidė, kokią pagrindinę klaidą daro vyrai siekdami moters. Interviu subalansuotas vyrams, bet netikėtų dalykų atras ir moterys!

Esate moterų viliojimo ekspertas bei „Suviliok moterį“ knygos autorius. Kaip visa tai sugalvojote ir tapote tuo, kuo esate dabar?

Viliojimo ekspertu mane tituluoja žurnalistai, tačiau aš pats siekiu tapti santykių ekspertu.

Kažkada man visiškai nesisekė su moterimis ir vieną dieną savęs paklausiau: „Kas būčiau, ko siekčiau, jei žinočiau, kad tikrai pavyks?“ Po kelių valandų supratau: „Išmokčiau suvilioti moterį, susirasčiau savo svajonių merginą ir vėliau to išmokyčiau kitus vyrus.“ Prireikė pusmečio, kol pasiryžau šią beprotišką idėją įgyvendinti ir dar dviejų metų atkaklaus darbo. Po to pradėjau savo patirtį perduoti kitiems.

Ar tikrai visus vyrus galima išmokyti viliojimo meno ar tai daugiau įgimta savybė?

Net jei esi mažas, storas, spuoguotas ar ką tik išėjęs iš kalėjimo ir sėdintis neįgaliojo vežimėlyje – gali suvilioti patrauklią merginą. Aišku, tam prireiks daug pasitikėjimo savimi. Bet, kaip rodo mano patirtis – šią savybę galima išsiugdyti.

Kaip tokiam vyrui suvilioti moterį?

Visi žmonės siekia vieno vienintelio dalyko – būti laimingi. Padaryk moterį laiminga ir ji bus tavo. Aišku, tai nėra taip paprasta. Didelė dalis vyrų klaidingai supranta, kaip reikia elgtis, kad moteris būtų laiminga.

Kokias klaidas dažniausiai daro vyrai, kuriems vis nesiseka susirasti merginos?

Viena pagrindinių klaidų – jie siekia įtikti. Galvoja, kad jei padarys viską, ko ta gražuolė užsigeis, jei pasakys tūkstantį vieną komplimentą apie jos žydras it dangaus padangė akis, ta mergina taps laiminga. Taip, moterims patinka komplimentai, tik tuo atveju jeigu jie tikri. Tačiau vietoje siekio įtikti, moteris būtų kur kas laimingesnė, jei vyras žaismingai ją erzintų.

Šiais laikais tiek daug įvairių dirgiklių, nemanau, kad moterims patiktų būti erzinamoms dar ir pasimatymų metu.

Tikrai patiktų! Moteris šalia vyro nori jaustis saugi, gležna. Jeigu tinkamai ją erzinsi, ji jausis lyg mažas katinėlis tampomas už ūsų. Ji sakys: „Aš taip stipriai tavęs nemėgstu…“, o iš tiesų jos akyse įskaitysi: „Tik šalia tavęs aš tokia laiminga.“

Ar dalinatės patarimais, kaip išlaikyti gražius tarpusavio santykius?

Moterų viliojimas – buvo pirmasis žingsnis. Kaip jau minėjau, siekiu tapti santykiu ekspertu. Kuo toliau, tuo daugiau koncentruosiuosi į tai, kaip sukurti darnius santykius poroje.

O patarimais, kaip užkariauti stipriosios lyties dėmesį, dalijatės ir su moterimis?

Tikrai taip. Klaustukuose galite klausti ir nepamirškite įvesti kategoriją „Meilė“.

Kaip manote, ar šiais laikais moterys tapo įnoringesnės vyrų atžvilgiu, kad jas užkalbinti tenka kreiptis į santykių ekspertą?

O ar senais laikais moterys būdavo užkalbinamos? Galbūt pietuose, kur žmonių temperamentas karštesnis, bet ne Lietuvoje. Be to, užkalbinti didelio mokslo nereikia. Vyrai į mane dažniausiai kreipiasi, nes nori išmokti nugalėti užkalbinimo baimę. Kokia ta baimė stipri, supras tik tas, kuris iš tiesų yra gatvėje užkalbinęs nepažįstamą merginą. Kai reikia žengti lemiamą žingsnį, atrodo, kad kiekviena kūno ląstelė tam priešinasi. Šuolis su parašiutu, palyginti yra niekis.

Kokios vyrų savybės traukia moterų dėmesį?

Anksčiau joms labiausiai patikdavo Ferrari. Dabar pastebiu, kad vis dažniau kalba apie Bugatti.

Kokios moterų savybės patraukliausios vyrams?

Na, man patinka krūtys.

Sakoma, kad pirmajam įspūdžiui palikti užtenka 3 sekundžių. Kaip manote, ar įvaizdis yra viskas, į ką vertėtų investuoti norint susirasti antrąją pusę?

Labai teisingai sakoma. Tačiau įvaizdis – lyg žaisliukai ant Kalėdų eglutės. Jie nieko verti be pačios eglutės – charakterio. Na, o kalbant apie įvaizdį, tai nereikia persistengti. Moterims vyrų grožis tikrai nėra svarbiausias dalykas. Tačiau apie vyrą viską pasakyti galima pagal keturis dalykus – namą, automobilį, žmoną ir jo batus.

Esu girdėjusi posakį, kad pinigai padaro vyrą seksualų, ką apie tai galvojate Jūs?

Jeigu vyras pasakytų: „Brangioji, pasiimk mano kortelę ir eik apsipirkti. Tik nevaržyk savęs.“ Ar gi vakare tai panterai jis nebūtų seksualus? Pinigai užtikrina tam tikrą saugumą. Kai kurioms – taip, tačiau daugeliui moterų tai nėra svarbiausias dalykas.

Kaip manote, ar vyras ir moteris gali būti tik draugai?

O ar moteris ir moteris gali būti meilužės? Viskas priklauso nuo seksualinės traukos.

Kur geriausia ieškoti moters?

Ten kur renkasi, tokios moterys, kokios ieškai. Vieniems tai – klubai, kitiems – žaliavalgių festivaliai.

Ar turite šiuo metu merginą?

Kartais susimąstau, ar ta Dievaitė draugauja su manimi ar su savo „iPhone“, tačiau vis tiek dėl jos einu iš proto.

Ar išduosite kokia mėgstamiausia Jūsų frazė užkalbinant dailiąją lytį?

Labai nenoriu to daryti, tačiau per rudenį įvyksiantį seminarą – ketinu.

Įvertinkite šį įrašą:

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Vertintojų: 0

Kol kas įvertinimų nėra.