gal kasnors zinote informacijos apie veido depiliuojamasius kremus?

Taip, veido oda gali būti per daug jautri depiliacijai vašku. Bet nežinia ir kaip bus su depiliaciniais kremais, nes tokiuose kremuose būna cheminių medžiagų, kurios tirpina plaukus. Bet galite išbandyti kokį nors kremą – gal tiks labiau negu juostelės. Šiaip depiliaciniai kremai pašalina plaukus tik neilgam, panašiai kaip ir skutimas, nes jie sunaikina tik tą plauko dalį, kuri yra virš odos, o tuo tarpu depiliuojant vašku plaukeliai būna išraunami, užtat ilgiau neatauga. Todėl nusiteikite, kad ir rezultatas nebus ilgalaikis, nebent jums labai lėtai augtų plaukai. Plaukai nuo depiliacinio kremo tikrai neatauga storesni negu buvo – gali tik taip atrodyti, panašiai kaip nusiskutus, nes būna nukerpama plonoji plauko dalis – galiukas. 

Prieš naudodama tokį kremą atidžiai perskaitykite instrukcijas. Nors daugelis depiliacinių kremų būna užtepami panašiai, gali būti ir išmičių. Iš pradžių pasidarykite testą – užtepkite kremą ant kur nors kitur, ne veido. Palikite jį užteptą 3-4 minutes, tada dalį jo nuvalykite ir žiūrėkite, ar kartu nusivalė ir plaukai. Jei ne, palikite dar kelioms minutėms, bet ne daugiau kaip 10. Nuplaukite testuojamą vietą ir palaukite 10-15 minučių, kad pamatytumėte, ar tai vietai neatsiras koks šalutinis poveikis. Jei atsiras paraudimas, dirginimas arba bėrimas, geriau to produkto nenaudokite. Bet jei nieko tokio nepastebite, galite naudoti tą kremą.

Taip, dar yra variantas ir balinti veido plaukelius – tada jie nors ir neišnyks, bet daug mažiau matysis. Tam galite naudoti vandenilio peroksidą. Jums reikės sumaišyti 6% vandenilio peroksidą su amoniaku: 10 lašų amoniako su 15 g vandenilio peroksidu. Iškart po sumaišymo užtepkite mišinį ant veido plaukų ir palikite 20-30 min, tada nuplaukite. Jei plaukai nenubąla tiek, kiek norėtumėte, pakartokite procedūrą kitą dieną. Tą priemonę irgi pirma patestuokite ant kokios kitos kūno vietos.

Dar galima balinti plaukus citrinos sultimis. Siūloma tam reikalui sumaišyti citrinos sultis su medumi. Užtepkite mišinį ant veido plaukų, po 20 min. nuplaukite. Citrinos sultys – švelnus baliklis, todėl procedūrą reikės pakartoti, kad plaukai normaliai nubaltų. Jei atsiranda paraudimas arba sudirgimas, nebenaudokite šio mišinio.


http://www.livestrong.com/article/182456-how-to-use-hair-removal-cream-on-the-face/

http://www.livestrong.com/article/183382-home-remedies-for-bleaching-facial-hair/

Įvertinkite šį įrašą:

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Vertintojų: 0

Kol kas įvertinimų nėra.